Mona Lisa | CommandoArt.com | Thomas Holm

Mona Lisa

TH2013-1158 1200px

Hej med jer!
Jeg er en ung frisk, imødekommende og altid smilende pige på 19 år. jeg har stået model i 2 år, men primært lavet fashion, sport, og beauty, men for et halvt år siden valgte jeg at kaste mig ud i stilarten - nudeart.

Det har virkelig været en spændende og lærerig udfordring, da den stilart især kræver meget af modellens evner!

Jeg har aldrig været genert over måden naturen valgte at skabe mig på, så jeg er på ingen måde blufærdig. så det har været en fornøjelse bare at folde sig ud, og lave billeder som aldrig er set før.... Billeder der virkelig fortæller en historie, sommetider bare udfra det kropsproget.

Jeg har været så heldig, at jeg blev oplært af Mette Munkø for ca. et halvt år siden, og det har virkelig hjulpet mig ubeskrivelig meget - jeg fik udviklet en rigtig god kropsbevidsthed, og lærte at frembringe varierede udtryk.

Så pt. stiller jeg primært op til nudeart shoots, fordi det bare er så bred stilart, og her kræves det netop en dygtig model for at kunne udføre et godt billede.

Jeg ser frem til at møde jer alle, og få lavet en masse kunstneriske billeder. Du kan se mere til mig på min Facebook modelside.

© Thomas Holm 2018, All Rights Reserved