Modelworkshop: Lær at lave nude-art på den rigtige måde 3. Marts | CommandoArt.com | Thomas Holm

Modelworkshop: Lær at lave nude-art på den rigtige måde 3. Marts

TH2018-2487 - Double Pinstripe

Modelworkshop: Lær nudeart på den rigtige måde – med Regina Piil og Thomas Holm 

Alle billeder er Regina fotograferet af Thomas

At arbejde som model – særligt som freelance model – kan være en lang og svær vej. Hvordan starter man? Hvordan ved man, hvad der fungerer på et kamera? Hvordan sikrer man sig selv som model? 

Spørgsmålene er mange og de kan være svære at svare på, fordi svarene er ikke ens for alle. På denne workshop for modeller vil vi klæde dig bedst på til at finde de svar, der er rigtige for dig som model.

På workshoppen vil du lære at posere og få startet din portefølje. Workshoppen vil blive ledt af Regina Piil og Thomas Holm. Regina Piil er en erfaren freelance nude-art model, der har arbejdet på workshops, publiceringer og 1-til-1 shoots i Danmark og udland. 

TH2017-2124 - Woman at work

Thomas Holm er blandt de bedste nude-art fotografer i verden og har vundet priser for sine smukke fotografier af stærke kvinder. 

På workshoppen vil I få individuel coaching af Regina, der vil dele ud af sin viden om poseringer, udtryk og stemning. Alle vil få tid til at arbejde 1-til-1 med Thomas ved hver opsætning, og I vil efter workshoppen modtage færdigredigerede billeder herfra.

Vi kommer til at arbejde med både basale lysopsætninger for at få forståelse af vinkler og udtryk, brugen af lys og skygge til at fremhæve og skjule, og mærke friheden og mulighederne ved skulpturel posering. 

Vi kommer også til at gennemgå de mere kedelige ting bag modelarbejdet. Vi vil gennemgå, hvad en kontrakt er og hvad du skal være opmærksom på, for at den sikrer dig som model. Vi vil drøfte timepris i forhold til erfaring. Om hvordan man holder en professionalisme gennem kommunikation før, under og efter shootet. 

TH2017-2241 - The end of Mrs. Y

Om hvilke sociale medier og modelportaler der fungerer – og vigtigst af alt, dem der ikke fungerer. Og hvad et eventuelt ”kunstnernavn” kan give af fordele.

Nude-art er en taknemmelig genre, da den kan rumme alle kropstyper. At du ikke falder indenfor de rammer som modebranchen har sat, gør bestemt intet. Det kan faktisk nogle gange være en fordel, når det kommer til nude-art. At bruge kroppen i dens naturlighed, kan give nogle af de mest stærke billeder.

På workshoppen vil vi tage udgangspunkt i nude-art. Regina vil også selv lede an og vise, hvordan hun arbejder med nude-art. Men om man selv vil lave nude-art eller være delvist eller helt påklædt, er op til hver enkelt. I så fald skal man selv medbringe tøjet – vi vil ikke stille noget til rådighed. 

TH2017-2089

Om billederne bliver publiceret på sociale medier og forums, er helt op til hver enkelt model. Man kan derfor bruge workshoppen til at teste, om man selv gerne vil arbejde mere med nude-art genren, eller om man bare vil gå hjem med ny viden, en oplevelse rigere og bare holde billederne private.

Efter workshoppen vil du vide en masse mere om posering, om hvordan du kan drage fordel af din egen kropstype og om hvordan man begår sig som model. Derudover får du et kompendie med den viden, som I bliver lært i på workshoppen, og ikke mindst 3 redigerede billeder til din portefølje med Thomas Holm som fotograf.

Workshoppen er for alle modeller uanset niveau. Alder er også underordnet. Du skal dog minimum være fyldt 16 år. OBS! Er du 16 eller 17 år skal du medbringe en forældreunderskrift, og du vil IKKE få mulighed for at lave nude-art. Vi vil dog sørge for, at du stadig får samme udbytte ud af workshoppen, trods du vil være mere påklædt.

TH2017-2331 - Hanging garden

Workshoppen afholdes i Thomas Holms studie i Vanløse nær København. Der går gode bus- og togforbindelser tæt på studiet.

OBS! Det er vigtigt, for at det kan blive en god workshop, at det er et trygt rum at være i for alle. I vil derfor blive bedt om at lægge jeres mobiler i en kasse ved ankomsten. På denne måde kan vi sikre os, at ingen kommer til at få taget et billede fra bagom workshoppen, som de ikke har lyst til. LIgeledes accepteres bodyshaming ikke.

Tilmelding til regina_christiansen@hotmail.com

Pris kr. 1095 betales ved tilmelding

Max. 10 deltagere - og kun kvinder eller med kvindelig kønsidentitet

Kurset bliver aflyst og indbetaling bliver selvfølgelig refunderet hvis der er mindre der er 7 deltagere tilmeldt 10 dage før.

© Thomas Holm 2018, All Rights Reserved