Eksklusiv workshops med Fredau 17 Maj | CommandoArt.com | Thomas Holm

Eksklusiv workshops med Fredau 17 Maj

2013 04 03 Fredau Hoekstra 1303057612

Temaet er Nude-art, Boudouir, sensuelle billeder og måske fashion nude med fredau en af de mest populære Nude-art modeller lige i øjeblikket (og en model jeg personligt har ville fotografere i lang tid). Vi lægger vægt på høj kvalitet, muligheden for at fremstille fantastiske billeder, med denne fantastiske model i et af københavns bedste dagslysstudier. 

 MG 0015a

Dagen forløber med ca. 1,5 timers instruktion omkring lyslægning og komposition. Desuden instruktion af model og hvordan man får de absolut bedste billeder med hjem.
Vi diskuterer deltagernes ønsker (jeg vil gætte på vi kan nå at lave 4-5 sets/opstillinger - med variationer). Undervejs demonstrerer Thomas forskellige typer lys og opstillinger og herefter får deltagerne mulighed for at lave billeder med Fredau en af gangen. 

Thomas Holm vil selvfølgelig coache undervejs og komme med råd og vejledning så du får det maksimale udbytte og de bedste billeder md hjem. Hvis det er nødvendigt regner vi med at en eller flere af de andre deltagere går til hånde og assisterer, så foto tid og kvalitet bliver maksimeret for alle deltagere.

 CDF3131.M1ATag.1280

Hvornår

17 Maj - der kun plads til max. 5 deltagere  for at maksimere fototid for hver enkelt deltager.

Mad og drikke i løbet af dagen er selvfølgelig inkusiv.

Stillleben studie crop

Location
Vi afholder arrangementet og fotograferer i et fantastisk dagslysstudie på 250m2 hvor der er mulighed for at lave mange forskellige sets og opstillinger, og arbejde både med dagslys og studielys.

Afhængig af vejret er det muligt vi også laver nogle udendørs billeder på location.
© Thomas Holm 2018, All Rights Reserved