Hvad kræver det af deltagerne | CommandoArt.com | Thomas Holm

Hvad kræver det af deltagerne

Model Milla Jo in a see through nightgown and thong. Foto/Photo: Thomas Holm

Dette er ikke et begynder kursus i fotografi!

Vi forventer at du kender dit kamera, har styr på hvordan man stiller Tid og Blænde, skarphed og sætte kameraet på manuel osv. Med andre ord at du allerede er i gang med at tage billeder og har formodentlig fotograferet modeller før.

Du medbringer dit eget kamera, der enten ved hjælp af flash synkroniserings stik eller radiosender (medbring selv sender/modtager hvis du har en) kan udløse en flash. Hvis du ikke har noget synkroniserings stik, kan du købe en adapter til din hotshoe mange steder - eller en trådløs radiosender der også monteres i hotshoe. Vi anbefaler at du køber en adapter. Hvis du har et kamera uden ekstern flash synkroniserings stik vil du være stærkt begrænset da vi vil bruge studieblitz.

Du behøver ikke en masse linser - jeg foretrækker selv at skyde med en 50mm (ca. 70mm full frame) og bruger den linse til det meste. Alternativt bruger jeg en 16-70mm zoom (ca. 24-105mm full frame). Men du er vlkommen til at tage det med du har.

Husk diverse batterier, og evt. oplader til kamera, SD/memory kort med masser af plads til dit kamera, og et stativ (du kan klare dig uden og måske låne et men stativ er en stor fordel). 

Du er velkommen til at medbringe evt. lysudstyr hvis du vil have nogle tips til at bruge et eller andet du har, eller har noget favorit udstyr du gerne vil bruge. Vi garanterer ikke det er muligt at bruge det, men vil tilstræbe at hjælpe hvis det kan lade sig gøre.


© Thomas Holm 2018, All Rights Reserved