7. Marts Studie workshop m. Thomas Holm | CommandoArt.com | Thomas Holm

7. Marts Studie workshop m. Thomas Holm

TH2014-1425color 1200pxTH2014-1503 1200px

Studieworkshop d. 7. Marts kl. 10-17 i København

Tilmelding & pris her:

Har du lyst til at at være med til et nude-art shoot i studie og se hvordan alting foregår? Thomas fortæller hvordan man skaffer modeller, om modelkontrakter, instruktion af modeller, lyslægning, komposition og laver 2 live opstillinger med en model. (OBS: Ændring - der kommer 2 modeller på workshoppen).

Udover teorien kommer vi til at gennemgå en masse om lyslægning med praktiske eksempler og tid til forklaring af hvilken effekt forskellige typer lys har på form og tegning.

  • Billedkoncept - hvad gør et billede godt
  • Hvordan man skaffer modeller
  • Modelkontrakter
  • Instruktion af modeller
  • Komposition
  • Lyslægning (inkl. dagslys)
  • Live fotografering
  • Mulighed for deltagere at fotografere model selv 1 af gangen
  • Udvælgelse af billeder på den intelligente måde

Dagens Indhold
Vi starter med en kop kaffe og snakker lidt om hvad der egentlig skal til for at et billede bliver godt, og hvordan man kan gå til at lave billeder der er seværdige. Vi snakker modelaftaler både tfp og betaling og snakker om hvordan man skaffer modeller helt generelt. Så dykker vi ned i det mere fototekniske og taler meget gennemgående om instruktion af forskellige typer modeller (og hvad der er farligt i den forbindelse) og hvordan man komponerer billeder bedst muligt så billederne bliver interessante.

Så står den på teori og en masse praksis omkring lyslægning af forskellige typer, med brug af softbokse, paraplyer, direkte lamper, spots, grids/biceller, opspejling/sorte plader og meget andet.

Undervejs laves der (mindst) 2 opstillinger og gennemføres shoot med en dygtig model (den anden model er ikke endeligt aftalt endnu). Vægten vil ligge på optagelser lavet af Thomas for at give det bedst mulige indblik i shoot, men alle deltagere der ønsker det vil også have mulighed for at fotografere modeller 1-1 i en kortere periode under kyndig assistance af Thomas Holm.

Obs! På dette seminar vil vægten lugge på nude-art/Boudouir billeder, men alt der vises her kan direkte overføres til lingeri eller påklædte modeller, den type optagelser er blot en smule mindre kritiske.

Praktiske ting:
OBS! Der er kun mulighed for deltagelse hvis du har en vis tilknytning til fotograf/model branchen, det er et instruktionelt arrangement og ikke et peep-show so vi forbeholder os ret til at afvise deltagere vi ikke mener er seriøse! 

Du skal medbringe kamera der kan stilles på manuel, og som har en blitz sko eller blitz synkroniserings stik/bøsning hvis du selv vil fotografere.

VI serverer frokost og drikkevarer undervejs.

TH2014-1220 1200pxTH2013-1207b 1200pxTH2013-1034 1200pxSkriv dig op her hvis du vil informeres om fremtidige workshops.

© Thomas Holm 2018, All Rights Reserved