Fine Art Nude Workshop i København | CommandoArt.com | Thomas Holm

Fine Art Nude Workshop i København

LUKKET FOR TILMELDING
Denne workshop blev sidst afholdt d. 1+2 februar 2014 vi har p.t. ingen nye datoer planlagt.

Skriv dig op her hvis du vil informeres om fremtidige workshops.

Vi afholder en enestående 2 dages workshop hvor du lærer næsten alt om at lave Fine Art Nude billeder af modeller. 
Det er d. 1+2 Februar, og det er valgfrit om du ønsker at deltage den første, anden, eller begge dage.

Fine Art Nude of Model Mette Munkø on Kullaberg, Skåne Län in Sweden. Photo Fotograf: Thomas Holm

Formålet med workshoppen er, at give deltagerne et solidt fundament i alt der er nødvendige for at lave smukke billeder i Fine-Art Nude (eller nude-art) genren, og omkringliggende billedtyper. Vi gennemgår alt lige fra de juridiske aspekter ved en modelkontrakt, hvordan man som fotograf nemmere kan finde modeller, henover en masse lyslægning, posering af modeller, og slutter af med billedredigering af modelbilleder.

TH2013-1019

Thomas tegner og fortæller bl.a. omkring foto, lyslægning, modelkontakt og billedredigering. Mette gennemgår posering, modelkontrakter og meget andet, og hun vil uden tvivl være at finde uden en trevl på kroppen foran diverse kameralinser i løbet af workshoppen.

Den første dag indeholder stort set alt teori omkring kommunikation,  posering af modeller, hvordan man får det rigtige udtryk frem og modelkontrakter. Desuden lyslægning samt mulighed for at fotografere et par modeller for at afprøve teorien under kyndig vejledning.

Den anden dag fokuserer på regulær fotografering af 3-4 modeller på forskellige opstillinger i små grupper af 2-3 fotografer, og fokus på denne dag er at få teorien afprøvet i praksis og få lavet nogle flotte billeder.
Vi forventer at slutte af med lidt tips til billedredigering.

© Thomas Holm 2018, All Rights Reserved