Previous Workshops | CommandoArt.com | Thomas Holm

Previous Workshops

Urban Duo Art Nude Ballet workshop June 16+17 (2 days)

[
]


Eksklusiv workshops med Fredau 17 Maj

2013 04 03 Fredau Hoekstra 1303057612

Temaet er Nude-art, Boudouir, sensuelle billeder og måske fashion nude med fredau en af de mest populære Nude-art modeller lige i øjeblikket (og en model jeg personligt har ville fotografere i lang tid). Vi lægger vægt på høj kvalitet, muligheden for at fremstille fantastiske billeder, med denne fantastiske model i et af københavns bedste dagslysstudier. 

 MG 0015a

Dagen forløber med ca. 1,5 timers instruktion omkring lyslægning og komposition. Desuden instruktion af model og hvordan man får de absolut bedste billeder med hjem.

Zoi Gorman & Thomas Holm eksklusiv workshop i København

zoigormanbystefanobrunesci

Photo: Stefano Brunesci - www.stefanobrunesci.com

Screen Shot 2014-09-03 at 17.42.58

Lukket for tilmelding Denne workshop blev afholdt i November 2014

Temaet er Nude-art, sensuelle billeder, fashion nude og glamour og vi lægger vægt på høj kvalitet, muligheden for at fremstille fantastiske billeder, med med en fantastisk model i nogle fantastiske omgivelser. 

Screen Shot 2014-09-03 at 17.43.08Screen Shot 2014-09-03 at 17.42.49Screen Shot 2014-09-03 at 17.43.36

Dagen forløber med ca. 2 timers instruktion omkring lyslægning og fokus på dagslys, samt komposition. Desuden instruktion af model og hvordan man får de absolut bedste billeder med hjem. Vi diskuterer deltagernes ønsker om muligheder på den aktuelle location (jeg vil gætte på vi kan nå at lave 4-6 sets/opstillinger - med variationer). …

Fine Art Nude Workshop i København

LUKKET FOR TILMELDING
Denne workshop blev sidst afholdt d. 1+2 februar 2014 vi har p.t. ingen nye datoer planlagt.

Skriv dig op her hvis du vil informeres om fremtidige workshops.

Vi afholder en enestående 2 dages workshop hvor du lærer næsten alt om at lave Fine Art Nude billeder af modeller. 
Det er d. 1+2 Februar, og det er valgfrit om du ønsker at deltage den første, anden, eller begge dage.

Fine Art Nude of Model Mette Munkø on Kullaberg, Skåne Län in Sweden. Photo Fotograf: Thomas Holm

Formålet med workshoppen er, at give deltagerne et solidt fundament i alt der er nødvendige for at lave smukke billeder i Fine-Art Nude (eller nude-art) genren, og omkringliggende billedtyper. …

Studie workshop 18/4 + billedbehandling af modelbilleder 19/4

Ny workshop København 18+19 April 2015

TH2015-1555 960px

18 April afholder Thomas Holm en Studie Workshop hvor du kan lære en masse om lyslægning, brug af studieudstyr, billedkomposition, arbejde med modeller og meget, meget mere. 

19 April afholdes for en hel dags undervisning i retouch og billedbehandling med fokus på modelbilleder og smuk og realistisk hud-finish samt S/H. Vi kommer ind over ALT hvad du har behov for at vide om emnet.

Du kan deltage den ene, den anden eller begge dage efter hvad du har mest lyst til eller behov for, vær dog opmærksom på at der er begrænsede pladser og det er først til mølle princippet. …

Studie workshop & billedbehandling af modelbilleder 7/8 Marts

TH2014-1244b 1200px

Ny workshop København 7+8 Marts 2015

7 Marts afholder Thomas Holm en Studie Workshop hvor du kan lære en masse om lyslægning, brug af studieudstyr, billedkomposition, arbejde med modeller og meget, meget mere.

8 Marts afholdes for første gang en hel dags undervisning i retouch og billedbehandling med fokus på modelbilleder og smuk og realistisk hud-finish samt S/H. Vi kommer ind over ALT hvad du har behov for at vide om emnet.

Du kan deltage den ene, den anden eller begge dage efter hvad du har mest lyst til eller behov for, vær dog opmærksom på at der er begrænsede pladser og det er først til mølle princippet

2 dages location workshop i Nordjylland 11+12 Juli

IMG 8653-300x200

Tilmending Her 

D. 11+12 Juli (vi mødes d. 10/7 Aften) afholder Thomas Holm en 2 dages Nude-art/Location workshop med overnatning på Tolne Gjæstgivergaard i Tolne, tæt på Sindal i Vendsyssel.
Du kan også finde stedet på Facebook.

squarespace

Locations
Vi kommer til at have hele stedet for os selv og laver workshop med 2 dages location foto både  udendørs og indendørs. Gjæstgivergården tilbyder overnatning og forplejning, og lægger bygninger til, så vi kan lave indendørs locationfotos. Det er et pottemageri i en gammel bygning med rustikke vægge, en del retro møbler samt nogle forskellige udendørs og indendørs værksteder vi kan fotografere i efter forudgående aftale. …

Tone og farvekorrektion - 16 Marts aften

Workshop Billedbehandling 16 Marts kl. 17.30-22.45 i Hellerup (nær København) 

Pris og tilmelding her

Den her workshop går i sin enkelthed ud på at lære at få det optimale ud af dine billeder så nemt og så hurtigt som muligt. Det er en HardCore workshop. Alle kan være med men det kræver efterfølgende hjemmearbejde for at få rutine i at bruge disse værktøjer, men du lærer alt hvad du har behov for. Målet er at lave så meget globalt på et billede og så lidt som muligt lokalt med masker.

Vi kommer primært til at arbejde med 5 Værktøjer:

Retouch og billedbehandling - hudtoner. 17 Marts aften

Workshop Billedbehandling 17 Marts kl. 17.30-22.45 i Hellerup (nær København) 

Pris og tilmelding her

Vil du lære hvordan man laver super lækre og realistiske hudtoner på modelfotos?

Vi kommer til at dække bl.a. følgende (og meget, meget mere):

  • Farvekorrektion i Raw
  • Rækkefølge på justeringer/retouch
  • Tilretning af former
  • Farvekorrektion med levels & kurver 
  • Andre muligheder for farvejustering
  • Dodge & Burn på den smarte måde
  • Brug af blending modes til forskellige ting
  • Filtre til at lave hud (jep, jeg bruger indimellem kommercielle plug-in's)

Shoot event in Budapest May 14-16

I’m planning a very exclusive shoot even in Budapest. 

There will only be room for 3 people and myself (Only one spare place now). The plan is to work in groups of 2 people, with 2 models per day (so there is about 1/2 day actual shoot time per person. We will likely use the same models and rotate between the groups, but I am open to suggestions here. This project can be influenced somewhat by participants so if you have requests let me know.

It will not be a workshop, I will be shooting the models alongside you, but I will be happy to help out and come with suggestions if you want. …


© Thomas Holm 2018, All Rights Reserved