Tilmelding | CommandoArt.com | Thomas Holm

Tilmelding

Efter tilmelding modtager du betalings oplysninger for workshoppen. Først når din betaling er endeligt modtaget er du tilmeldt workshoppen og tilmelding er herefter bindende.

Bookning af ekstra ophold er udelukkende af hensyn til planlægning og er ikke bindende på nuværende tidspunkt. Evt. ophold afregnes direkte med Tolne Gjæstgivergaard muligvis imod et depositum.

Bookning af modeller de efterfølgende dage er af hensyn til planlægning (planlægning af hvor mange fotografer som ønsker at fotografere modeller og dermed hvor mange modeller der skal blive, så modellerne kan planlægge overnatning og hjemrejse (og tilpasse andre arbejdsplaner). Interesse for fotografering de efterfølgende dage er ikke bindende endnu, og afregnes i øvrigt direkte med modellerne før et evt. shoot. Så snart alle modeller er fundet prøver vi at planlægge nøjere. Model ønsker fra dem der tilmelder sig først vil have prioritet på bookning af de enkelte modeller.

Der er mulighed for 2 enkeltværelser, resten bliver delte dobbeltværelser. Der vil Max. være plads til 12 deltagere (der er 7 rum tilgængeligt til deltagerne). Fra et overordnet synspunkt bliver tiden på værelserne ikke lang (jeg forventer meget tidlige starter (tænk solopgang i Juli) og aftenbilleder og en hyggelig middag - og så måske en middagslur om Lørdagen. Hvis der er nogen der absolut ikke kan leve med at overnatte med andre er det måske muligt at arrangere anden overnatnig imod ekstra pris - det er ikke en mulighed jeg har undersøgt tilbunds men hvis det er relevant så skriv det i kommentarfeltet. 

Det er vigtigt at du laver et link til din personlige facebok profil da yderligere kommunikation vil foregå i en lukket Facebook gruppe vi kan invitere dig til.

OBS! Vi mødes om aftenen d. 10/7 og planlægger, briefer og tager måske en smule teori over et glas rødvin og en bid mad - det vil være en fordel hvis du kan ankomme senest ved 19-tiden men det er ikke noget ultimativt krav.


Du kom for sent - workshoppen er udsolgt!

Tilmeld dig vores info nyhedsbrev så du får information om kommende arrangementer

© Thomas Holm 2018, All Rights Reserved