2 dages location workshop i Nordjylland 11+12 Juli | CommandoArt.com | Thomas Holm

2 dages location workshop i Nordjylland 11+12 Juli

IMG 8653-300x200

Tilmending Her 

D. 11+12 Juli (vi mødes d. 10/7 Aften) afholder Thomas Holm en 2 dages Nude-art/Location workshop med overnatning på Tolne Gjæstgivergaard i Tolne, tæt på Sindal i Vendsyssel.
Du kan også finde stedet på Facebook.

squarespace

Locations
Vi kommer til at have hele stedet for os selv og laver workshop med 2 dages location foto både  udendørs og indendørs. Gjæstgivergården tilbyder overnatning og forplejning, og lægger bygninger til, så vi kan lave indendørs locationfotos. Det er et pottemageri i en gammel bygning med rustikke vægge, en del retro møbler samt nogle forskellige udendørs og indendørs værksteder vi kan fotografere i efter forudgående aftale. Jeg kan iøvrigt personligt attestere at det giver bonuspoint
hos samleveren hvis du tager en lille gave fra pottemageriet med hjem, men det er selvfølgelig frivilligt.

Desuden ligger en af danmarks ældre skove få hundrede meter derfra, en rollespils borg, teater kulisse m.v. og indenfor ca. en halv times kørsel ligger både vesterhavet (Skagerak) og Kattegat med fantastiske strande, Råbjerg mile en kæmpe sandklit, Skagen, hedelandskab, den tilsandede kirke osv. Det er ikke usansynligt at vi kan arrangere tilgang til nogle andre interessante locations i området f.eks. Tolne Skovpavillion.

Stedet og transport
Tolne Gjæstgivergård ligger 50m fra Stationen i Tolne hvor der er togforbindelse til Frederikhavn. Frederikshavn har togforbindelse til resten af Danmark og færge forbindelse til Oslo, Göteborg (og Læsø). Vi kan IKKE arrangere biltransport rundt så håber der er nok deltagere der har bil med og ikke har noget imod at hjælpe med samkørsel - og vi regner med at deltagere evt. afregner benzin penge internt med hinanden.

TH2015-1580 960px

Deltagere og forløb
Vi skal være 10 og kan max. være 12 deltagere for at vi kan gennemføre arrangementet, og vil arrangere 3-4 dygtige modeller der overnatter på stedet, så der vil være et meget fornuftigt forhold mellem model/fotografer. Vi vil lave nogle løse grupper og der vil selvfølgelig være noget teori undervejs, men meget af workshoppen vil være baseret på reel fotografering og demonstration - og RIGELIG mulighed for at fotografere de forskellige modeller i små grupper. Vi mødes på Gjæstgivergården Fredag aften, og lægger der en plan for forløbet. Lørdag står på masser af foto - fra tidlig til sent - vejret vil diktere den endelige plan. Vi spiser sammen om aftenen på Tolne Gjæstgivergaard. Foto igen Søndag morgen indtil ved 14-15 tiden hvorefter den officielle del af workshoppen er overstået.
Herefter kan du vælge at blive en dag eller to ekstra mod beskeden ekstra betaling, og dermed have mulighed for at fotografere modellerne alene de eterfølgende dage. Eller du kan i ro og mag køre hjem om eftermiddagen, rig på weekendens oplevelser og med masser af gode billede i kameraet.

Location foto på f.eks Råbjerg Mile og enkelte andre locations fungerer bedst omkring solopgang/nedgang. Det præcise skema vil derfor dikteres af vejret og vil sansynligvis kræve nogle meget skæve “arbejdstider” med deraf følgende pause midt på dagen.

Foto de følgende dage
Såfremt du udover workshoppen ønsker at fotografere med modellerne de efterfølgende 2 dage vil det også være muligt i en vis udstrækning: 

TH2014-1330 800px
 1. Yderligere ophold på Tolne Gjæstgivergård skal bookes på forhånd og afregnes på stedet
 2. Modellerne vil have veto-ret i forhold til at arbejde solo med fotografer de ikke føler de har den rette kemi med. 
 3. Solo foto skal bookes på forhånd af hensyn til planlægning og bliver efter first come-first serve (Først til mølle) princippet
 4. Solo foto afregnes direkte med modellerne og modellernes individuelle grænser skal naturligvis respekteres
TH2015-1536 1200pxTH2014-1487 960px-1

Modellerne

Her kan du se de modeller der kommer til at være med på workshoppen. Vi har foreløbig booket disse 3 fantastiske modeller på, og hvis vi får fyldt workshoppen op så får vi efter al sansynlighed en model mere med. 


Priser m.v.

Overnatning vil fortrinsvis være i dele-værelser med 2 personer pr. værelse - der vil dog være mulighed for 2 enkeltværelser.  Hvis du tilmelder dig med en ven/partner og I gerne vil dele værelse så bedes I begge gøre opmærksom på det ved tilmelding. 


Prisen for workshop, modelhonorar inkl. 2 overnatninger, mad og drikkevarer ligger på følgende niveau:

L1160276Web-1024x576
 • I deleværelse (2 personer pr. værelse) kr. 3.700
 • I enkeltværelse (der er 2 enkeltværelser i alt) Kr. 6.000

Ekstra overnatninger inkl. forplejning (mad og drikke til måltider):

 • Ekstra overnatning i dele-værelse (2 pers. pr. værelse) pr. nat kr. 650
 • Ekstra overnatning i enkeltværelse pr. nat kr. 850

DSC06340-1024x579

Omtrentligt modelhonorar for yderligere fotografering med workshoppens modeller efter workshoppen:
D. 12-eftermiddag/aften + 13/14 Juli - afregnes direkte med modellerne på stedet på forhånd:

 • 2 timer kr. 600 (800 hvis 2 personer deler en model)
 • 1/2 dag (4 timer) kr. 1.000 (1300 hvis 2 personer deler en model)
 • 1/1 dag (7 timer) kr. 1.600 (2000 hvis 2 personer deler en model)

Tilmending Her © Thomas Holm 2018, All Rights Reserved