Nude-Art Location workshop 8-10 Juli | CommandoArt.com | Thomas Holm

Nude-Art Location workshop 8-10 Juli 

For english speakers - Google translate on the top left - workshop is in English

For andet år afholder Thomas Holm en Location workshop over 3 dage; Fredag middag til Søndag middag. Workshoppen er inkl. modeller, overnatning og forplejning i Nordjylland, nærmere bestemt på Tolne Gjæstgivergaard i Tolne ved Sindal. Du kan også finde stedet på Facebook

Obs: Sidste tilmeldingsfrist er 1 Maj da vi skal booke stedet deromkring.

Obs: Præsentationer vil primært være på Engelsk, men gerne med lidt sideløbende Dansk hvis der er nogen der har problemer med det engelske.

Locations

TH2015-1696 960px

Tolne ligger ca 20 min kørsel fra Råbjerg Mile (Danmarks Ørken om man vil) fantastiske strande ved både Skagerak og Kattegat, hedelandskab, Skagen, den tilsandede kirke osv. Derudover kommer vi til at have hele Tolne Gjæstgivergård for os selv og laver en workshop med masser location foto, både udendørs og indendørs.

TH2015-1739 960px-1

Gjæstgivergården står for overnatning og fantastisk forplejning, og lægger desuden bygninger til med masser af smukt indfaldende dagslys, så vi kan lave indendørs location fotos. Det er et pottemageri i en gammel bygning med rustikke vægge, masser retro møbler samt nogle forskellige udendørs og indendørs keramik værksteder vi kan fotografere i og ved.

2015-07-12 19.26.35

Stedet og transport

2015-07-11 18.47.25

Tolne Gjæstgivergård ligger 50m fra Stationen i Tolne hvor der er togforbindelse til Frederikhavn. Frederikshavn har togforbindelse til resten af Danmark og færge forbindelse til Oslo, Göteborg (og Læsø). Vi kan IKKE arrangere biltransport rundt så håber der er nok deltagere der har bil med og ikke har noget imod at hjælpe med samkørsel - og vi regner med at deltagere evt. afregner benzin penge internt med hinanden.

Deltagere og forløb
Vi skal være 6 deltagere for at vi kan gennemføre arrangementet det kan muligvis udvides til 8 hvis der er stor tilslutning. Der vil være 3 dygtige modeller der også overnatter på stedet (4 modeller hvis vi bliver 8 deltagere). VIi arbejder i små grupper med 2 fotografer pr. model. 

VI kommer til at gennemgå teori om modelposering, komposition, lyslægning og billedbehandling (og du får en masse dokumentation på det vi gennemgår).
Men rigtig meget af workshoppen vil være baseret på fotografering og praktisk demonstration - og RIGELIG mulighed for at fotografere de forskellige modeller på gode locations.
Vi mødes på Gjæstgivergården Fredag Middag, og lægger der en plan for forløbet og tager fat på noget teori. Lørdag står på masser af foto - fra meget tidlig til meget sent - vejret vil diktere den endelige plan og vi laver nok noget siesta midt på dagen. Vi spiser sammen om aftenen på Tolne Gjæstgivergaard. Foto igen Søndag morgen indtil omkring midt på dagen, og efter frokost er den officielle del af workshoppen er overstået. 

2015-07-11 17.42.47 HDR2015-07-11 10.34.49

Mere fotografering one-on-one
Herefter kan du vælge at blive en dag eller to ekstra mod beskeden ekstra betaling, og dermed have mulighed for at fotografere modellerne alene de eferfølgende dage (jeg kommer gerne med gode råd til fantastiske locations). Eller du kan i ro og mag køre hjem søndag eftermiddag, rig på weekendens oplevelser, og med masser af gode billede i kameraet.

Location foto på f.eks Råbjerg Mile og enkelte andre locations fungerer bedst omkring solopgang/nedgang. Det præcise skema vil derfor dikteres af vejret og vil sansynligvis kræve nogle meget skæve “arbejdstider” med deraf følgende pause midt på dagen.

Foto de følgende dage
Såfremt du udover workshoppen ønsker at fotografere med modellerne de efterfølgende 2 dage vil det også være muligt: 

  1. Yderligere ophold på Tolne Gjæstgivergård skal bookes på forhånd og afregnes direkte på stedet
  2. Modellerne vil have veto-ret i forhold til at arbejde solo med fotografer de ikke føler de har den rette kemi med. 
  3. Solo foto skal bookes på forhånd af hensyn til planlægning og bliver efter first come-first serve (Først til mølle) princippet, tilmelding og tidspunkter er bindende så modellerne ikke spilder deres tid (ikke kan fotografere med andre pga. udeblivelse/aflysning).
  4. Solo foto afregnes direkte med modellerne og modellernes individuelle grænser skal naturligvis respekteresModellerne på workshoppen er

Regina Piil                                                                    Helena

helenaprofilefoto TH2015-1745 1200pxJulie Carole

TH2016-1821 960px

Priser m.v.

Prisen for workshop, modelhonorar inkl. 2 overnatninger i enkeltværelse, mad og ikke alkoholiske drikkevarer: kr. 8500 inkl. moms.

Ekstra overnatninger i enkeltværelse inkl. forplejning (mad og drikke til måltider) koster pr. nat kr. 850,- Afregnes direkte med Tolne Gæstgivergaard.

Omtrentligt modelhonorar for yderligere fotografering med workshoppens modeller efter workshoppen: 
D. 10-eftermiddag/aften + 11 Juli - afregnes direkte med modellerne på stedet på forhånd:

  • 2 timer kr. 600 (kr. 800 hvis 2 personer deler en model)
  • 1/2 dag (4 timer) kr. 1.000 (1300 hvis 2 personer deler en model)
  • 1/1 dag (7 timer) kr. 1.600 (2000 hvis 2 personer deler en model)


Til venstre kan du se lidt stemningsbilleder og behind the scenes fra workshoppen sidste sommer.

TH2015-1766 crop 960px© Thomas Holm 2018, All Rights Reserved