Nadia Mikkelsen (Sydsjælland) | CommandoArt.com

Nadia Mikkelsen (Sydsjælland)

nadia

Mit navn er Nadia Mikkelsen.
Jeg er en fotoengageret pige der pt. er bosat i Sydsjælland. Det meste af min fritid ved siden af skole og arbejde, går på at få taget billeder, hvilket jeg har gjort siden 2011. Jeg har derfor en del erfaring med at posere og bruger gerne tid på at få det til at spille 100 %. Mange oplever mig som en meget imødekommende og humoristisk pige der elsker at lave sjov, men trods min fjollede side er jeg meget pligtopfyldende og går derfor meget op i at møde til tiden, holde aftaler og leverer et godt stykke arbejde. 

Da jeg er studerende og har eventjobs ved siden af skolen skal et shoot helst planlægges i god tid og for det meste passer det bedst i weekender samt ferier. Dog er jeg meget mobil og kan sagtens tage til Lolland og Falster, Fyn og Jylland hvis det er krævet, dog mod betaling af rejseomkostningerne. 

Jeg har en enkelt tatovering som fylder hele venstre lår, hvilket gør den meget dominerende og svær at retoucheret væk. 

Jeg kan lægge en god basis make-up og hår, og har derudover en del outfits at vælge imellem, deriblandt lingeri. 

Honorar aftales ud fra location samt hvilke slags billeder der er tale om.  

Jeg har beskæftiget mig med genrene: Implied nude, fashion, beauty og en smule babe. Mine grænser er dog at jeg ikke viser bryster og forneden, men udover det er jeg frisk på det meste, så længe det ikke virker vulgært. Hvor grænsen præcis går, kan der snakkes om.  

Du modtager en kopi af denne email når den bliver sendt så du ved den er kommet sikkert afste

© Thomas Holm 2016, All Rights Reserved