Lara Denice (København) | CommandoArt.com

Lara Denice Gavidia Linares (København)

10756417_10204915317019716_1958151856_o

Mit navn er Lara og jeg er bosat i københavn. 

Jeg stod foran kameraet første gang som 17 årig, men inden for det sidste 1 1/2 - 2 år har jeg arbejdet intensivt som model.
Jeg arbejder freelance, men er også model for modelbureauet basic cpc. Derudover er jeg model og blogger for scandalbeauties. 

Jeg er en øvet model med speciale i nude art, glamour, babe og lingerie, men jeg kan også tilbyde mig selv som model inden for andre genrer. Dog kan jeg godt lide at mikse de forskellige stilarter, da jeg finder det mere spændende, sjovt og varieret. 

Jeg er god til både at posere selv og tage imod instruktion og jeg er meget opmærksom på mine vinkler, stærke og svage sider og min fremtræden. 

Jeg er utrolig udadvendt og positiv og super nem at arbejde sammen med. Jeg elsker at møde nye mennesker og værdsætter en god og hyggelig stemning under mine shoots.  

Til shoots møder jeg altid velforberedt og til tiden og er vant til at lægge min egen makeup, medmindre noget ud over det sædvanlige er et krav. 

Jeg arbejder primært på Sjælland, men, kommer der et tilbud jeg ikke kan afslå, vil jeg være villig til at rejse længere, så længe mine udgifter er betalte. 

Da jeg pt. kun arbejder som model er det muligt for mig at arbejde alle tider på dagen, dog foretrækker jeg dagtimerne, da jeg arbejder bedst i dette tidsrum. 

Jeg ønsker kontrakt på vores samarbejde og at blive krediteret som "Lara Denice".

Kontakt mig gerne for mere information. 


Du modtager en kopi af denne email når den bliver sendt så du ved den er kommet sikkert afste

© Thomas Holm 2016, All Rights Reserved