Janni Jønsson (København) | CommandoArt.com

Janni J (Kolding)

TH2014-1370 1200px

Mit navn er Janni, jeg bor i Kolding. 

Jeg begyndte på modelarbejdet sommeren 2013, jeg tager det meget seriøst og går meget op i det. Jeg laver for det meste nudeart da jeg er meget fleksibel og rigtig god med min krop. 

Personligt er jeg en eget åben person og altid meget positiv. Jeg har en god humor, og elsker at lytte til andre. Jeg tager mit job som model meget seriøst og går højt op i det, og jeg stræber altid på at få de bedste billeder ud af mine shoots. Jeg kan guide med poseringer i model-delen. Jeg møder altid forberedt og frisk. 

De timer vi aftaler for vores shoot, starter fra jeg kommer til jeg går. I de timer vil der være inkluderet en pause og evt forfriskninger. Jeg kan ikke lide at blive rørt ved, så hvis i mener at der skal rettes på en posering, vil jeg med glæde gøre det når I fortæller mig det. Jeg er makeup-klar når jeg møder (med mindre andet er aftalt). 

Jeg har selv en masse flot undertøj, bodystockings, strømper, sko, ect..

Jeg laver helst shoot i ulige uger da jeg har min dreng i alle lige uger. Jeg  bruger offenligt transport, men kommer gerne rundt mod betaling af rejseomkostninger. (jylland-fyn-lolland-sverige-tyskland-norge- ect.)

Når/hvis jeg krediteres bruges navnet ”Jannis Verden”

Jeg vil gerne høre om du har nogen ideér forinden som jeg kan se eller høre om, så vi har en fælles forståelse for hvad der skal laves nogenlunde præcist. 
Ellers har jeg sikkert nogen gode ideér. Jeg laver ikke billeder med spredte ben, billeder hvor underlivet ses tydeligt, erotik og alt for "babe" agtige billeder.


Du modtager en kopi af denne email når den bliver sendt så du ved den er kommet sikkert afste

© Thomas Holm 2016, All Rights Reserved