Jane Jørgensen (Sønderjylland) | CommandoArt.com

Jane C. (Sønderjylland)

TH2014-1282 copy 800px

Jeg hedder Jane, er 21 år og bosat i det sønderjyske. Jeg begyndte at lave modelarbejde i Marts 2014, men har allerede arbejdet med en del dygtige fotografer, og har også oprettet mig en ganske fin portfolie med billeder i forskellige stilarter. Jeg har mest erfaring med nudeart, og det er også i den genre jeg personligt mener, jeg har fået taget de bedste billeder.

 Jeg er en meget positiv og glad person, der elsker at få taget billeder og arbejde med dygtige fotografer, og jeg tager altid shoots meget seriøst, møder altid til tiden, frisk, veludhvilet og velforberedt.

 Da jeg er studerende og har et fritidsarbejde, er det bedst hvis shoots ligger i weekenden eller ferier, eller at de bliver planlagt i god tid, så jeg har mulighed for at tage fri fra arbejde. Jeg kan også sagtens rejse til både Fyn og Sjælland hvis opgaven kræver det selvfølgelig mod betaling af rejseomkostninger.

Jeg har en del tatoveringer (8 i skrivende stund), men de er relativ små og jeg har intet imod at de bliver retoucheret væk på billederne, det er op til fotografen.

Jeg kan lægge en basis make-up og hår.

Jeg laver: nudeart, implied nude, beauty, fashion, glamour, lingeri

Jeg laver ikke: Billeder med spredte ben, billeder hvor underlivet ses tydeligt, erotik og alt for "babe" agtige billeder.

Hvis du er i tvivl om mine grænser så bare spørg

Du modtager en kopi af denne email når den bliver sendt så du ved den er kommet sikkert afsted.

© Thomas Holm 2016, All Rights Reserved