Ida Sørensen (København) | CommandoArt.com

Ida S. (København)

Nr. (5)

Mit navn er Ida, jeg er 20 år gammel og bosat i København.

Første gang jeg stod foran et kamera, var i sommeren 2012, for at udfordre mig selv og min generthed. Efterfølgende har jeg fundet det rigtigt spændende, men det er desværre ikke blevet til så mange gange pga. en omfattende operation (der er ingen synlige tegn på dette nu), men vil gerne i gang igen.

Jeg er ikke professionel model, men altid glad og positivt stemt overfor nye udfordringer, shoots og poseringer. Shoots både i studie og på location er i min interesse.

Jeg vil helst arbejde med fotografer på Sjælland, men kan også sagtens rejse længere hvis omkostningerne til dette bliver betalt.

Jeg tager aftaler meget seriøst og forventer selvfølgelig det samme af fotografer. Det skal også siges, at jeg ikke arbejder uden kontrakt.

Mht. hår og makeup, kan jeg selv klare en basis makeup, og håret kan sættes på mange forskellige måder.

Jeg kunne godt tænke mig at lave forskellige stilarter – indtil videre har jeg mest erfaring med nudeart. Min grænse vedr. billeder går ved synlige kønsdele og ren erotik.

Link til min hjemmeside

Hvis du er interesseret i at arbejde sammen med mig, er du velkommen til at skrive en mail til mig. Du modtager en kopi af denne email når den bliver sendt så du ved den er kommet sikkert afsted.
© Thomas Holm 2016, All Rights Reserved